Прочети безплатно от „Настройки на ума“

Изтегли свободно голяма част от първата книга „Настройки на ума“ и започни приключението „Уроци на трейдъра милионер“. Запознай се с героите и с необичайната атмосфера на повествованието!

 

Минаха точно три години от излизането на първата книга от поредицата „Уроци на трейдъра милионер“. С голяма доза притеснение тогава представих на читателите едно необичайно повествование, гарнирано с непринудени и увлекателни разговори за търговията на финансовите пазари. Случайността ме беше срещнала с един преуспял трейдър, който по собствена инициатива започна да ме въвежда в „тайните“ на нашата професия. Знанията, които започнах да научавам от него, бяха толкова необичайни и реших, че непременно трябва да ги предоставя на българските читатели.

За моя огромна радост и успокоение българските трейдъри приеха много възторжено първата книга от поредицата. В резултат на това още  през следващия месец „Настройки на ума“ заеха първото място сред бестселърите на „Хеликон“ и останаха в челната десетка повече от една година.

Днес „Настройки на ума“ и следващите три книги от поредицата са събрани в пълно хартиено издание „Уроци на трейдъра милионер“. То дебютира пред читателите в началото на м. април м.г. и вече е в библиотеките на стотици български трейдъри. Между тях има както хора, които сега започват, така и трейдъри с дългогодишен опит. От всички тях получавам възторжени отзиви, голяма част от които намериха място в  единствената по рода си книга за книгите, написана от читателите на поредицата.

В желанието си „Уроците“ да стигнат по-близо до българските читатели и повече хора да се запознаят с необичайните знания на преуспелия трейдър, предоставям безплатно една голяма част от първата книга „Настройки на ума“, което е и началото на цялата поредица, събрана в пълното хартиено издание.

Изтегли безплатно „Настройки на ума“ в PDF:

KORICA_Free_half

 


Leave a Reply

© 2021 Уроци на трейдъра милионер
myBook v1.2 powered by WordPress