Приключенска книга за успеха

която проследява израстването на един начинаещ трейдър

Дори и един разговор с опитен трейдър струва повече от цяла година изучаване на теории – убедих се в това от личния си опит. Подобно на всички трейдъри, и аз започнах своята кариера  на финансовите пазара по метода на пробите и грешките. Това ми струваше много загуби и нервно напрежение, които бавно но методично ме водеха към отчаяние. Тогава случайността ме срещна с трейдъра милионер и така започнаха нашите разговори. Постепенно, но много категорично те преобърнаха моите представи за трейдинга, а вътрешната трансформация в мен започна да намира отражение и във финансовите резултати от моята търговия. Реших да споделя наученото с българските трейдъри и така, една след друга, започнаха да излизат книгите от поредицата „Уроци на трейдъра милионер“.

Първите тризаглавия от поредицата излязоха последователно като електронни издания през 2014 г. и 2015 г. Не мога да не отбележа факта, че всяка от тях се радва на голям успех сред читателите, което за определен период им отреждаше място сред най-продаваните е-книги. А след излизането и на третото заглавие, за повече от 1 месец сред топ 10 на бестселърите на Хеликон бяха и трите книги едновременно. Това красноречиво ме убеди, че книгите са интересни и полезни на българските трейдъри и по напълно естествен начин стигнах до идеята да ги издам на хартия. В едно книжно тяло съм преработил и събрал заедно тези три книги и съм добавил четвърта, която тук се издава за първи път.

Уроци на трейдъра милионер - 4 в 1

След „семестрите“ по Настройки на ума, Програмиране на успех и Стратегия за печалба се оказа обаче, че уникалните знания, получени от трейдъра милионер не започнаха автоматично да работят за подобряване на моите резултати. Дори напротив, направиха ме самонадеян, непредпазлив и алчен – все неща, които пазарът не прощава. Наложи се отново да се обърна за помощ към Тим, а той ми оказа неоценимо съдействие за моето личностно самоизграждане – единственият начин за превръщане на потенциала в успех. Някои от неговите най-важни уроци включвам в четвъртата книга, която е посветена на превръщането на трейдъра в машина за пари.

Ако се интересувате как да печелите на световните финансови пазари, „Уроци на трейдъра милионер” е точно за вас. Ако пък сте започнали да се обучавате и сте научили много как да търгувате, тази книга е задължителна за вас!

В нея разказвам за моя път след традиционните книги и обучения. Наученото от трейдъра милионер ми помогна да преподредя в съзнанието си всички трейдърски знания, които имах до този момент, и да ги допълня с ефективна търговска стратегия. Провокираха ме да развия трейдърско мислене и прагматичен поглед върху пазара. В следствие на тази вътрешна промяна аз успях да рестартирам своя трейдинг и категорично да подобря моите търговски резултати.

Уроците на трейдъра милионер са изключително подходящи и за абсолютно начинаещите, защото създават естествената среда, в която да се „инсталират” всички теории и стратегии за търговия на финансовите пазари. Това ще помогне на бъдещите трейдъри да си спестят много грешки, пари и нерви, които обичайно съпътстват трупането на опит в трейдинга.

Пресъздавам новите знания, получени от трейдъра милионер, по същия непринуден начин, по който достигнаха и до мен самия. Може би в това е тяхната магия. Много се надявам тя да проработи и за вас!

 


Leave a Reply

© 2021 Уроци на трейдъра милионер
myBook v1.2 powered by WordPress