За автора

Здравейте, казвам се Стефан Трашлиев и от няколко години се изявявам като индивидуален трейдър на финансовите пазари. Докато усвоявам тази нова професия, ме осени желанието да споделям свои и чужди знания, които да са от полза и на други, които навлизат в трейдинга. Да реализирам това ми помага дългогодишният ми опит като журналист популяризатор.

От комбинацията между трейдинга и журналистиката се появи списание Трейдър. Неговата тематика е фокусирана върху изграждането на необходимите качества за успешна търговия на финансовите пазари. Публикувам интервюта и стратегии, разглеждам важни трейдърски проблеми, помествам новини и анализи за форекс и други финансови инструменти.

В продължение на моята популяризаторска мисия, започнах да пиша и да издавам книги, посветени на предизвикателството как да печелим дългосрочно на финансовите пазари. В тях описвам умения и техники за самоизграждането на трейдъра. Научил съм ги от своите чуждестранни учители и ментори и ги прилагам в индивидуалната си трейдърска практика.

Напълно съзнателно, и в четирите книги от  поредицата „Уроци на трейдъра милионер” повествованието се води от първо лице. Това следва да подчертае личното ми участие в описаните събития и моята съпричастност към разискваните теми. Освен това, в книгите присъстват и напълно реални личности със своята индивидуалност и колорит.

В тази връзка обаче трябва да направя едно малко уточнение – образът на Стив не е изцяло автобиографичен. Повечето от нещата, които описвам, действително са лично преживени в една или друга степен. Но съм включил и проблеми, споделени ми от други колеги. Направих това, за да може всеки трейдър да открие себе си в тези книги, а уроците на трейдъра милионер да са полезни на възможно най-много хора. 

Прочети Анотация на четвърта корица

| | | 30/04/2017 15:05

Leave a Reply

© 2023 Уроци на трейдъра милионер
myBook v1.2 powered by WordPress