Читатели споделят:

Clipb01“Великолепна книга, изпълнена с много полезно и качествено съдържание, предадено по изключително достъпен и увлекателен начин. Задължително четиво за всеки, който се занимава или възнамерява да се занимава с финансови пазари. Препоръчвам с две ръце!”


“Това за мен е не просто книга, а и инвестиция, защото за да науча всичко написано от практиката, ще платя огромна сума пари и време. Много важно за мен е, че е написана от трейдъри за трейдъри, а не от хора, които просто гледат пазарите отстрани.”


“На мен лично книгата ми даде поглед върху това, което ми убягваше досега, а именно психологическата нагласа към трейдинга и начина по който да се справяме с емоциите при губещи и печеливши сделки.”


“Страхотна книга, уникален труд! На мен лично много ми помогна в моята работа като трейдър да осъзная някой истини. В други книги, свързани с трейдинг, няма такава информация.”


“Една книга за трейдинга отвътре. Не теории, които звучат „научно“, но не работят, а реалностите, с които се сблъскваме в практиката.”


“Прочетох четирилогията на един дъх. Не помня кога за последно четох нещо, което ме е вдъхновявало по такъв начин.”


Вижте чии са тези мнения, прочетете ги изцяло и намерете още автентични отзиви в уникалната книга за книгите, написана от читателите на поредицата “Уроци на трейдъра милионер”:

ПРОЧЕТЕТЕ БЕЗПЛАТНО!

KORICA

| | | 01/05/2017 07:21

Leave a Reply

© 2021 Уроци на трейдъра милионер
myBook v1.2 powered by WordPress